Feestje Themafeestje   Spelletjes   Uitnodigingen   Kinderuitjes   Activiteiten   Kinderfeestje Thuis   Versiering  Pretparken  Traktatie  Home Friesland Overijssel Flevoland Noord_Holland Zuid_Holland Utrecht Gelderland Zeeland Noord_Brabant Limburg
Feestjes   - Groningen
- Drenthe
- Friesland
- Overijssel
- Gelderland
- Flevoland
- Noord Holland
- Zuid Holland
- Utrecht
- Zeeland
- Noord Brabant
- Limburg


 
Kinderfeest en verjaardag activiteiten


Actief kinderfeestje
Tegenwoordig kan je kiezen uit een reeks van activiteiten die geschikt zijn voor een kinderuitje of verjaardagsfeestje. Bij mooi weer zijn buitenactiviteiten zoals een bezoekje aan de speeltuin, maisdoolhof en klimmen een leuke manier om de kinderen al spelend te laten bewegen en ze bezig te houden. Maar omdat je er in ons kikkerlandje niet vanuit kunt gaan dat het altijd droog is, is het altijd handig om leuke kinderfeest activiteiten voor binnen "achter de hand" te houden als je een verjaardagsfeestje of een dagje uit wilt organiseren voor kinderen.

Als je er zeker van wilt zijn dat de activiteiten altijd door kunnen gaan, kan je jouw verjaardagsfeestje natuurlijk het beste overdekt vieren in bijvoorbeeld een binnenspeeltuin of met een kinderfeestje thuis. Dit is vooral handig in de herfst en de winter als het vaak te nat of te koud is voor sportieve buitenactiviteiten.

Kinderfeest spelletjes
Een leuke activiteit voor een kinderfeestje zijn spelletjes spelen. Veel spelletjes zijn makkelijk voor te bereiden, goedkoop en zorgen voor een hoop speelplezier. Als je zelf even geen ideeën hebt voor spelletjes die jij kunt organiseren voor een kinderfeestje kan je op de kinderfeest spelletjes pagina kijken voor handige tips en ideeën.

Sportief kinderfeestje
Een kinderfeestje kan je ook vieren met een populaire sport als thema. Iedereen kent natuurlijk wel de kinderfeestjes waarbij op de uitnodiging staat dat je zwemkleren mee moet nemen. Als je een origineel en sportief kinderfeestje wilt organiseren kan je ook eens kiezen voor bijvoorbeeld een voetbalfeestje bij de regionale betaalde voetbalclub, een klimfeestje op een echte klimwand of een dansfeestje met dansles van een echte danseres! Er zijn tegenwoordig genoeg sportieve feestjes en workshops speciaal voor kinderen zodat de jarige samen met alle vriendjes en vriendinnetjes een leuk en sportief verjaardagsfeestje kan beleven.