Feestje Themafeestje   Spelletjes   Uitnodigingen   Kinderuitjes   Activiteiten   Kinderfeestje Thuis   Versiering  Pretparken  Traktatie  Home Friesland Overijssel Flevoland Noord_Holland Zuid_Holland Utrecht Gelderland Zeeland Noord_Brabant Limburg
Feestjes   - Groningen
- Drenthe
- Friesland
- Overijssel
- Gelderland
- Flevoland
- Noord Holland
- Zuid Holland
- Utrecht
- Zeeland
- Noord Brabant
- Limburg


 
Kinderfeest thuis en verjaardag


Kinderfeestje thuis organiseren
Als je een kinderfeestje wilt organiseren in je eigen huis kan je zelf bepalen hoe uitgebreid of simpel je het feestje gaat houden. De voorbereiding van een verjaardagsfeestje hoeft niet lang te duren en is zeker niet moeilijk. Je moet alleen rekening houden met een aantal belangrijke punten. Als je dat doet kan het bijna niet mislukken en krijgt de jarige een verjaardagsfeest om nooit te vergeten.

De voorbereiding
De eerste stap bij het organiseren van een verjaardagspartijtje is om samen met uw kind in overleg te bepalen wat voor kinderfeestje de jarige wil. Maak je geen zorgen dat de jarige gaat vragen om duur entertainment zoals clowns of springkussens. Sommige ouders kunnen soms best verbaast zijn over de simpele wensen van hun kind. Het gaat de kinderen vaak alleen om een leuke middag met alle vriendjes en vriendinnetjes en dat hoeft niet altijd veel te kosten.

Vervolgens bepaal je het budget dat je voor het feestje beschikbaar hebt, en of je met de eigen creativiteit en energie dat kinderfeestje kunt bieden.
Als dat niet het geval is, moeten de wensen in overleg iets worden aangepast.

Maak gebruik van hulp als dit aangeboden wordt
Zorg dat er meerdere volwassenen zijn. Je kunt niet op alle plaatsen tegelijk zijn om drinken in te schenken, spelletjes te begeleiden en andere dingen te regelen om het kinderfeestje thuis soepel te laten verlopen.

Als de kinderen op het feestje nog erg jong zijn zullen er meestal wel een paar ouders vragen of het nodig is om aanwezig te blijven tijdens het feestje. Het kan handig zijn om van dit aanbod gebruik te maken. Vergeet dan niet om deze mensen te bedanken met een leuk geschenk aan het eind van het feestje, of om hulp aan te bieden bij het organiseren van hun kinderfeestje als zij dat nodig hebben.

Zorg voor voldoende activiteiten
Verveling is funest voor een kinderfeestje thuis. Zorg er daarom voor dat de kinderen genoeg te doen hebben. Het is de kunst om de kinderen te vermaken vanaf het moment dat ze op het feestje aankomen tot en met het moment dat het feestje is afgelopen en de laatste gast weer opgehaald wordt. Als je even geen idee meer hebt wat je hiervoor moet verzinnen kan je altijd even kijken op onze kinderfeest activiteiten of kinderfeest spelletjes pagina.