Feestje Themafeestje   Spelletjes   Uitnodigingen   Kinderuitjes   Activiteiten   Kinderfeestje Thuis   Versiering  Pretparken  Traktatie  Home Friesland Overijssel Flevoland Noord_Holland Zuid_Holland Utrecht Gelderland Zeeland Noord_Brabant Limburg
Feestjes   - Groningen
- Drenthe
- Friesland
- Overijssel
- Gelderland
- Flevoland
- Noord Holland
- Zuid Holland
- Utrecht
- Zeeland
- Noord Brabant
- Limburg


 
Pretparken voor kinderfeest en verjaardag


Slagharen
Dit pretpark is geheel in de sfeer van het wilde westen en is een perfect locatie voor een kinderthemafeestje. Geniet van de 43 geweldige attracties die dit park te bieden heeft. Ervaar een spetterend kinderfeestje met het grote wildwaterbaan avontuur of bezoek één van de vele live shows voor een onvergetelijk uitje met kinderen.

Als je echt de kriebels in je buik wilt voelen stap je daarna met je vriendjes in de Looping Star of de Enterprice om echte G-krachten te ervaren. Als je dan nog niet misselijk bent, kan je voelen hoe het is om helemaal gewichtsloos te zijn tijdens een vrije val of zie de wereld eens op zijn kop in de spannende droomboot.

Duinrell
Op attractiepark Duinrell is veel plezier te beleven voor alle leeftijden, en is ideaal voor een leuk dagje weg met kinderen. Op dit pretpark hoef je je geen moment te vervelen! Vier je verjaardagsfeestje met een ritje in één van de vele snelle en spannende attracties of speel met je vriendjes in de indoor speeltuin.

Attractiepark Duinrell is bij veel kinderen ook bekend van het tropische Tikibad. Met meer dan 10 fantastische glijbanen is dit het grootste zwemparadijs van Nederland en België. Als je alleen wilt zwemmen tijdens jouw kinderfeest kan je er ook voor kiezen om alleen een kaartje te kopen voor het zwembad. Als je ook van de attracties wilt genieten in dit pretpark kan je gebruik maken van de voordelige combinatiekaartjes.

De Efteling
In de Efteling wordt een kinderuitje gegarandeerd één groot kinderfeest. Een pretpark vol met spannende en avontuurlijke attracties, maar natuurlijk ook sprookjes. Geef alle gasten van jouw kinderfeestje een mooie verassing met een avontuurlijk uitje in de sprookjeswereld van de Efteling.

Bekijk hier alle attracties van pretpark de Efteling om samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een geweldige dag te beleven vol spanning en avontuur!

Walibi Holland
Dit pretpark gaat dit jaar weer open vanaf 9 april. Geniet van alle coole attracties die dit park te bieden heeft.

Voel je een echte avonturier in de Crazy River! Een supergave waterachtbaan van meer dan 500 meter waarmee je een wilde watertocht beleeft in een boomstam. Nog meer waterpret ervaar je in El Rio Grande. Dit is een 375 meter lange rivier met stroomversnellingen, verassende bochtjes en watervallen. Neem iedereen van je feestje mee in het bootje voor spetterend speelplezier in Walibi Holland.