Feestje Themafeestje   Spelletjes   Uitnodigingen   Kinderuitjes   Activiteiten   Kinderfeestje Thuis   Versiering  Pretparken  Traktatie  Home Friesland Overijssel Flevoland Noord_Holland Zuid_Holland Utrecht Gelderland Zeeland Noord_Brabant Limburg
Feestjes   - Groningen
- Drenthe
- Friesland
- Overijssel
- Gelderland
- Flevoland
- Noord Holland
- Zuid Holland
- Utrecht
- Zeeland
- Noord Brabant
- Limburg


 
Themafeestje voor kinderen


Themafeestje organiseren
Een themafeestje valt altijd wel in de smaak, vooral als de jarige fan is van een bepaalde artiest, voetbalclub of film. Je kan het thema zo gek niet te bedenken of je kan er wel een leuk kinderfeestje omheen organiseren. Bij gebrek aan creativiteit kan je gebruik maken van de volgende aanwijzingen voor een succesvol themafeestje.

Een artiest als thema
Kinderen hebben vaak wel een favoriete artiest, band of groep. Het is leuk om daar wat mee te doen tijdens een verjaardagsfeestje. Vooral als de verjaardagsgasten dezelfde artiest ook helemaal geweldig vinden kan het themafeestje bijna niet mislukken. Zorg voor versiering en eventueel kleding die past bij de artiest, zet de muziek aan en laat het feest beginnen! Als je niet zelf voor themakleding kan zorgen kan je de gasten ook vragen om al in kleding van het thema op het feestje te verschijnen. Dit kan je het makkelijkste even op de uitnodiging vermelden.

Voetbalfeestje
Vooral jongens kunnen vaak geweldige fans zijn van hun geliefde voetbalclub. De meeste betaald voetbalorganisaties hebben daarom tegenwoordig leuke kinderfeestjes op maat in en rondom het stadion. Op deze manier kunnen de kleine actievelingen een geweldige sportieve dag beleven en alles eens in het echt bekijken.

Het is natuurlijk ook mogelijk om thuis een voetbalfeestje te organiseren. Zet op de uitnodiging dat iedereen in sportkleren op het feestje moeten komen om de voetbalsfeer te verhogen. Haal een lekkere voetbaltaart in huis en het feest kan beginnen. Op internet is ook van alles te krijgen om jouw voetbalfeestje op een toepasselijke manier te versieren en aan te kleden zoals voetbalslingers, servetten, bordjes en bekers.

Filmfeestje
Lekker met iedereen kijken naar de lievelingsfilm van dit moment tijdens jouw kinderfeestje. Eerst versier je de feestruimte met alles dat je kunt vinden met de film als thema. Als de kinderen één voor één binnenkomen houdt je de aangekomen verjaardagsgasten eerst even bezig met een leuke kleurplaat van de film. (Klik hier voor mooie kleurplaten). Als de film is afgelopen nog even lekker eten en drinken en iedereen is tevreden.

Als de film nog in de bioscoop draait is de ervaring van dit themafeestje helemaal geweldig. De meeste grote bioscopen hebben een speciaal kinderfeest arrangement met hun favoriete film, eten en drinken, spelletjes en andere activiteiten voor een leuke middag in de bioscoop.