Feestje Themafeestje   Spelletjes   Uitnodigingen   Kinderuitjes   Activiteiten   Kinderfeestje Thuis   Versiering  Pretparken  Traktatie  Home Friesland Overijssel Flevoland Noord_Holland Zuid_Holland Utrecht Gelderland Zeeland Noord_Brabant Limburg
Feestjes   - Groningen
- Drenthe
- Friesland
- Overijssel
- Gelderland
- Flevoland
- Noord Holland
- Zuid Holland
- Utrecht
- Zeeland
- Noord Brabant
- Limburg


 
Versiering voor kinderfeest en verjaardag


Kinderfeest versiering
Op een verjaardagsfeestje voor kinderen mag de versiering natuurlijk niet ontbreken. Met leuke feestversiering krijgt de jarige direct al dat verjaardagsgevoel dat bij deze speciale dag hoort. Op deze pagina kun je terecht voor handige informatie en tips om een kinderfeestje zo mooi mogelijk aan te kleden zodat iedereen in de feeststemming komt.

Themafeest versiering
De meest standaard versieringen zijn ballonnen en slingers, maar tegenwoordig zijn er nog veel meer producten op de markt om een kinderfeestje op te vrolijken.
Hierbij kan je denken aan placemats, feesthoedjes, raamdecoratie, bordjes en bekertjes enz. Dit is vooral leuk als je voor je verjaardag een themafeestje gaat organiseren.

Maak van jouw verjaardag een echt piratenfeest met stoere piratenslingers van Piet Piraat. Gebruik bekers, bordjes en een tafelkleed van de lievelingsfilm voor een ontspannen filmfeestje. Soms kan het thema ook heel erg simpel zijn. Zo was er laatst een kinderfeestje waarbij het thema alleen de kleur roze was. Alles was in deze kleur versiert met slingers, ballonnen, bordjes, wandkleden, opblaasbare cijfers met de leeftijd van de jarige en roze lampen.

Schoonmaaktip
Gebruik voor de versiering en de feestsfeer geen serpentines. Dit zijn van die kleine slingers die de kinderen door de lucht kunnen gooien, gooislingers noem ik het meestal. Of serpentine spray waarmee je slierten feestslingers kunt spuiten. Deze kom je vaak weken na het feestje nog overal tegen, helemaal bij een tuinfeestje. Helemaal een ramp om op dan te ruimen is confetti. Ook met hoogpolige vloerbedekking kan dit een hels karwei zijn om schoon te maken.